Metervarer

Stoff fra bambus

Her kan du finne utvalg viskose og lyocell stoff fra bambus: 

Viskose fra bambus er silkemyk og behagelig å ha på seg. Dette stoffet er supert for de med sensitiv hud eller de som ønsker ekstra lufting gjennom klærne.

Du kan og finne stoff laget fra bambus kull, dette stoffet er ofte brukt til å fjerne makeup, stoff bind og tøybleier. Det kan også brukes som håndklær. Ingen fargestoffer, er naturlig svart.

Du kan finne ferdiglagde barneklær sydd av bambusviskose (jersey). Dette stoffet er av god kvalitet.

  Med riktig vask bevarer du mykheten av det og formen. 30-40°C, skånsomt vaskemiddel (gjerne Milo eller lignende), lav sentrifugering og best er at klærne lufttørkes.

Lyocell av bambus:

For deg som ønsker stoff som både er mer miljøvennlig/bærekraftig og av god kvalitet. Dette stoffet nuper mye mindre enn viskosen av bambus. Lyocellen har og litt anderledes håndfølese og enn bedre drope effekt (holder formen bedre på klærne). Perfekt i bruk som jersey kjøler/skjørt. Dette stoffet er også FSC-sertifisert  (Fra bærekraftig skog FSC.org). Alle stoffene med print er designet av Hulda Maria (gründeren av nettsiden). Flere designere kommer kanskje etterhvert :)

Silke

Silke metervarer er et herlig stoff som kan brukes på mange måter om du vil sy ditt eget putetrekk, hår-tilbehør eller klær. Du kan finne et utvalg av silkestoff her. Ønsker du noe andre farger av 100% mulberry silke ta gjerne ta kontakt.