Kjøpsbetingelser

Betaling

Du kan betale med Klarna, kort (Matercard eller VISA) eller Vipps som betalingsløsning. Det er og mulighet å overføre via bankoverføring.

Frakt og gebyrer

Det er gratis frakt over 1789 kr. Du kan enten få pakken din levert med Bring eller PostNord. Når Bring/PostNord har fått pakken har de ansvaret for din. Alle pakker til hentested har forsikring. Bring har ingen forsikrings garanti på pakke i posten. 

Leveringstid

Varene fraktes fra Bergen og til deg, leveringstid varierer om du bor langt vekke eller om du har bestilt i postkasse/på døren. Leveringstid er ca. 1-3 arbeidsdager:

  • Hvis pakken blir levert i postkassen er det posten som tar imot pakken og tar det ca 2-6 dager ekstra.
  • Avvik kan forekomme og perioder med stor pågang/ferie kan gjøre at leveringstiden blir lengre.

Retur

Returbeløpet ditt blir tilbakebetalt forløpende og returvarene har ankommet lageret.


Du står ansvarlig å levere pakken til NaturTekstiler i samme tilstand du fikk den. Hvis du ønsker at NaturTekstiler skal hjelpe deg og returnere via PostNord, ta kontakt. Kostnader på returfrakt ligger på 69-99 kr. Det bil lønne seg å bruke Norgespakke. Vi kontakter deg, når saken er behandlet. Du må selvfølgelig ikke betale for frakt av feilvare! 


 

Brukskonto

Du kan være trygg at opplysningene dine blir lagret trygt. En brukskonto regnes som et løpende avtaleforhold mellom medlem og NaturTekstiler. Du er ansvarlig for alle aktiviteter som skjer via din brukskonto. Til å sikre den ikke dele informasjon om din konto med andre. Du kan når som helst be om at opplysninger om deg slettes.

Aldersgrense

Bindende kjøpsavtale kan kun inngås med personer over 15 år. Du må være over 18 år til å gjennomføre kjøp med kredittkort. 


 

Reklamasjon og bytte

Det er 2 år reklamasjon på sengetøy og klær. Du får ikke bytterett hvis klærne er feilvasket. Så husk å se på vaskeanvisning. Ta kontakt om du ønsker å reklamere eller bytte.

 

Copyright

NaturTekstiler er registrert logo og det er ikke tillatt å bruke navnet, logoen, skjermbilder eller noe lignende uten tillatelse. 

Angrerett

I henhold til Norsk angrerettloven har du 14 dagers på å angre på ditt kjøp. Ønsker du ikke varen må du ta kontakt med kundeservice@naturtekstiler.com. Spesialbestilte varer eller klippet kan ikke returneres. 

Tvister og lovvalg

Tvister i anledning betingelsene og tilhørende bestemmelser, samt tvister som angår der i omtalte og der av følgende rettsforhold hører inn under de ordinære domstoler, med Oslo tingrett som verneting.